Aroma touch technique

Aroma Touch Technique Massage

Dit is een volledige ontspanning tijdens een zachte, ritmische massage van jouw ontblote rug, achterhoofd en onderkant blote voeten met gebruik van geurende, essentiële oliën…AromaTouch is een techniek om de essentiële oliën (van dōTERRA of Pranarôm) volgens een vaststaand patroon aan te brengen op het lichaam. Er wordt gewerkt langs de meridianen en viscerale contactpunten (punten die samenhangen met organen) van jouw rug tot aan jouw voeten, maar ook je hoofd en oren. Deze techniek heeft als doel algehele ontspanning en jouw lichaam weer in balans te brengen. Het is een hele milde manier van aanraken, die absoluut geen stevige massage is. Vandaar ook de naam ‘touch’. Ik masseer ook de achterkant van je benen mee. Kies je voor 90 minuten dan draai je ook om op je rug voor massage van gezicht, armen en handen. 

Door de combinatie van aanraking door deze techniek en de essentiële oliën ervaar je heel snel het effect van de behandeling.

De Aroma Touch bestaat uit vier stappen

  1. Stress verminderen
  2. Versterken van immuunsysteem.
  3. Ontstekingsreacties verminderen
  4. Homeostase (balans herstel)

…dat is wat je kunt verwachten van een AromaTouch behandeling

De AromaTouch behandeling is een massage, die heel aangenaam is. De ritmische aanraking en de oliën doen het werk, deze gaan diep in jouw weefsel en geven doelgerichte ondersteuning waar nodig. De aandachtige, ritmische aanraking en de fijne geur maken dat je heerlijk kan ontspannen.
Trek bij voorkeur een makkelijke broek aan en plan na de behandeling niet meteen een zakelijke afspraak. Je raakt in diepe ontspanning en het zal een tijdje duren tot je na de behandeling weer in het hier & nu bent “geland”. Omdat de behandeling ook over jouw achterhoofd gaat, zit daarna jouw kapsel waarschijnlijk niet meer ideaal, houd hiermee rekening.
Na de behandeling laat ik je voldoende tijd nemen om rustig bij te komen en een glas water en lekker warm kopje koffie of glas thee te drinken.
Blijf iedere dag voldoende water drinken en blijf liefst buiten in beweging.

 

Aroma Touch met essentiële olie is af te raden bij:

  • zwangerschap

60 en 90 minuten