Chakra-klankschalenmassage met kleding aan

Een Chakra klankschalenmassage is een heerlijke ontspannende massage als een moment voor jezelf en bewustwording van je lichaam en hoe je je voelt. Je ligt in makkelijke kleding op mijn massagetafel. Ik plaats de klankschalen op en rondom je lichaam. We beginnen met een rustige start, de relaxatie, waarbij je op je rug ligt en ik wat aanwijzingen geef om te ontspannen. Daarna mag je omdraaien naar je buik voor de eerste chakra (de stuit). Ik sla de schaal stevig aan en geef informatie over dit energiecentrum en daarbij hoort een positieve affirmatie, die jij 3x hardop mag herhalen. Hierdoor word je extra bewust van hoe jij je lichaam ervaart. Daarna mag je op je rug gaan liggen en blijven liggen. De andere 6 chakra’s behandel ik terwijl jij op je rug ligt. Ik sla de klankschalen behoedzaam aan. Jij voelt de vibraties door je lichaam heen gaan en ontspant. Ik zet de schalen op de positie van de chakra’s of sla ze daar in de buurt aan. Bij alle chakra’s ontvang je de informatie en een positieve affirmatie, die jij hardop mag herhalen. Je mag ontspannen, maar liever niet helemaal in slaap vallen. Mocht je toch in slaap gevallen zijn dan zeg ik de affirmaties hardop voor jou. Als ik alle 7 energiecentra heb behandeld ga ik met 1 schaal terug van kruin naar stuit. Dan herhaal ik de affirmaties hardop. We sluiten af met een klankbad. Ik gebruik de gong, klankbuizen en windchimes bij deze massage. Na afloop krijg je de affirmaties mee om thuis nog eens door te lezen. Misschien drong een affirmatie extra bij je binnen. Dan kun je hieraan de dagen na je behandeling extra aandacht geven door deze meermaals hardop te herhalen voor jezelf. 

Deze massage is vooral gericht op bewustwording, openen en helen van je energiesystemen. De behandeling is verbonden met levensthema’s die voor iedereen gelden zoals er mogen zijn, mogen genieten, je als individu kunnen ontwikkelen en het openen van het hart.

Klaar voor jouw betere ‘me-time’ ?

Boek dan deze heerlijke klankschalenmassage van je chakra’s.

Klankschaalmassage met de schalen op het lichaam is af te raden bij:

  • heftige verkoudheid met hoesten
  • zwangerschap
  • epilepsie, trombose, zware psychische stoornissen, reuma, pacemaker
  • burn-out (de vermoeidheid die dan los komt, kan te heftig zijn voor dat moment)
  • recente rouw en verdriet (dan beter eerst de tijd nemen voordat je de klankschalen inzet)

Klankschaalmassage Gorinchem


90 minuten