Duo massages met kleding aan

Duo klankschaalmassage

Tijdens de behandeling lig je in kleding ieder op een massagetafel. Er worden klankschalen op en om het lichaam geplaatst die zachtjes worden aangeslagen met een klopper. Ik plaats de klankschalen zowel aan de achter kant van je lichaam als aan de voorkant. Je zult dus een paar keer moeten omdraaien op de massagetafel.

Je mag heerlijk ontspannen. En als je merkt dat je wat slaperig wordt, dan geef je daar gewoon aan toe. Je krijgt een slaapmasker, dat je mag houden, bij deze massage. Dit helpt om je aandacht naar binnen te keren.

Klankschalen hebben een volle klank die rijk zijn aan boventonen. Wanneer de schaal op je staat, dan werken de klanktrillingen dankzij resonantie diep door in je lichaam. Ook wanneer je slaperig bent.

Wanneer je een steentje in het water gooit, zie je golfjes verschijnen. Je lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water. Wanneer we klankschalen op het lichaam plaatsen en deze aanslaan met een klopper, dan beweegt het water in je. Hierdoor ontvangen je lichaamscellen op subtiele wijze een innerlijke massage. Daarom wordt het aanslaan van klankschalen op iemands lichaam een klankschaalmassage genoemd.

Je ervaart rust. Je hoeft nergens aan te denken, je hoeft nergens naartoe. Je neemt als het ware een ‘vakantie’ van jezelf en je eigen gedachten. Ontspanning zonder inspanning. Een weldadige ontspanning voor twee.

Na afloop krijgen jullie op de massagetafel (nadat ik de rugleuning omhoog heb gezet) een glas water, kopje kruidenthee met wat lekkers. Dan kunnen jullie rustig bijkomen.

Het voelt alsof jullie een dagje uit zijn geweest!

    Review klankschaalbad

    Duo klankschaalmassage

    € 45,00 per persoon