Guasha lichaamsmassage

Guasha – een diepreinigende behandeling voor lichaam en geest – massage rug, schouders, nek, hoofd

De Guasha massage stimuleert de doorbloeding van de spieren en huid. Het doel van Guasha is om opgeslagen afvalstoffen waar het niet hoort, te verwijderen en een betere energiestroom en bloeddoorstroming te verkrijgen. Ook heeft dit een effect op de meridianen. Meridianen zijn als het ware de energiekanalen in het lichaam, waardoor de levensenergie stroomt. Blokkades hierin kunnen worden verholpen door Shiatsu, Acupunctuuur, Tuina, Cupping en Guasha. Na een behandeling voel je je weer fris, helder en energiek. Je energie stroomt weer vrijuit.
Deze massage kan in overleg gecombineerd worden met cupping en bamboestokken. 

Guasha is een hele directe maner om het lichaam preventief te onderhouden. Een Guasha behandeling werkt activerend voor het hele lichaam. Het versterkt de bloed-, lymfe- en energiedoorstroming, waardoor er meer vitaliteit ontstaat. Het lymfesysteem neemt afvalstoffen op, voert deze af en zorgt zo voor de inwendige reiniging. Ook zorgt het lymfesysteem voor het afweermechanisme. Door een Guasha massage versterk je dus ook het afweersysteem. Guasha trekt afvalstoffen naar het huidoppervlak, waardoor het lichaam die afvalstoffen gemakkelijker kan afvoeren.

In deze massage ga ik met diverse Guasha tools bepaalde delen van je lichaam schrapen: nek, schouders, rug. De behandeling mag niet pijnlijk zijn. Klanten ervaren vaak diepe warmte en een tintelend gevoel. De behandeling eindigt altijd met een zachte, ontspannende massage van nek en hoofd.

Jade steen voor Guasha behandeling
Guacha behandeling Gorinchem

40, 60 of 90 minuten