Hammam massage

Deze massage onderscheidt zich van de andere massages. Onze Hammam massage is een traditioneel Oosters reinigingsritueel voor lichaam en geest en een combinatie van een scrub en (zeep/olie) massage.

Je mag gaan liggen op de verwarmde massagetafel voor de hammammassage. Om nog meer in de ontspanning te komen, gebruik ik een airspray met rozengeur. Om je goed warm te houden, zet ik de infraroodlampen aan. Met warme handdoeken open ik je poriën. Door de scrubbehandeling worden dode huidcellen verwijderd. Ik gebruik een Kese (scrubhandschoen) en scrubzout. Dan volgt de zeepzakmassage met olijfzeep. Op een traditionele Hammam manier wordt je lichaam bedekt met een laag schuim, afkomstig van de originele Turkse olijfzeep. Het zeepschuim wordt op traditionele wijze verkregen door de zeepzak door warm water te halen en door de lucht te slaan. Vervolgens krijg je een overheerlijke zeepmassage. Hiermee wordt je huid gereinigd en gemasseerd. Klaar voor de rasulpakking op je rug. Terwijl de reinigende rasul inwerkt, ontvang jij een ontspannende massage van je benen en voeten. Na het verwijderen van de rasulpakking kun je genieten van een ontspanningsmassage van je rug, schouders en nek met warme rozenolie. Ter afsluiting verzorg ik je huid met een heerlijk geurende bodycream. Kies je voor 90 minuten massage dan mag je omdraaien en op je rug gaan liggen.

Opnieuw is de volgorde warme handdoeken, scrub, zeepmassage en rasulpakking van je buik. Terwijl de pakking inwerkt, ontvang je een ontspannende gezichts- en hoofdmassage. We eindigen met de warme rozenoliemassage van je buik, armen, handen, benen en voeten. Je huid wordt verzorgd met een heerlijk geurende bodycream. Je voeten worden ook goed verzorgd met Gehwol voetencrème.

Om weer te aarden gebruik ik de Chi airspray earthing. En krijg je na afloop Alka kruidenthee met Turks fruit.

Na deze Hammam voel jij je helemaal schoon van binnen en buiten, ontspannen en voldaan.

Jade steen voor Guasha behandeling

Keuze uit 60 of 90 minuten of de All you need is Hammam