Klankschaal wellness

massage met essentiële olie

Wellness-massage met ontblote rug en aromatherapie

Tijdens de klankschaal wellness-massage lig je op de buik en ga ik je rug masseren met verwarmde massageolie en heerlijke essentiële olie.  Vervolgens ga ik met de klankschaal over jouw ontblote rug, terwijl ik de klankschaal om beurten met de klopper aansla. Dan haal ik met warme handdoeken de olie van je rug en dek ik je toe. Met de klankschaal ga ik over de benen naar de voeten. Daarna volgt een klankbad van meerdere klankschalen, waarvan er enkele op je rug staan en naast  je op de massagetafel en rondom op de grond. Ik sluit af met de windchimes of meditatieve muziek. Kies je voor 90 minuten dan vraag ik je om te draaien en voel je ook de klankschalen op je buik en borst.

Klankschaalmassage met de schalen op het lichaam is af te raden bij:

  • heftige verkoudheid met hoesten
  • zwangerschap
  • epilepsie, trombose, zware psychische stoornissen, reuma, pacemaker
  • burn-out (de vermoeidheid die dan los komt, kan te heftig zijn voor dat moment)
  • recent diep verdriet/rouw (hiervoor heb je tijd nodig om dit te kunnen verwerken, voordat klankschalen je kunnen helpen)

klankschaal Gorinchem

60 en 90 minuten