Klankschaalmassage met kleding aan

Bij deze klankschaalmassage hou je jouw kleding aan. Ik laat je kennismaken met de klankschalen. De klankschaalmassage bestaat uit 3 delen: kennismaken en ontspanning liggend op de rug; tijdens een klankbad van 3 schalen draai je om naar je buik. Ik plaats schalen op de achterzijde van jouw lichaam en voeten. Tijdens opnieuw een klankbad draai je terug op jouw rug. Ik plaats schalen op de voorzijde van je lichaam en handen. Als de klanken wegklinken en de schalen van je lichaam worden gehaald, volgt een afsluitend klankbad met de lichte klanken van de windchimes als laatste. Je keert langzaam terug naar het hier en nu. Je gaat weer wat bewegen en in een rustig tempo voel je jouw lichaam weer. Je opent je ogen en je komt in alle rust overeind. Je krijgt een glas water en kruidenthee/koffie.

Deze massage heeft als doel diepe ontspanning van lichaam en geest. Het kan zorgen voor een vermindering van stress-gerelateerde klachten. Daarom kan de uitwerking van de behandeling variëren van het ervaren van lichamelijke vermoeidheid of juist tot meer energie. Veel mensen vinden de massage een verrijkende ervaring omdat ze op een heel andere manier leren voelen en ontspannen. Je komt door de massage in verbinding met je eigen lichaam.

Deze klankschaalmassage is heel toegankelijk voor diegene, die (nog) niet gewend is zich te laten masseren als een wijze om te ontspannen.

Het luisteren naar de klanken leidt als vanzelf tot het ervaren van innerlijke stilte. De trillingen van de klankmassage laten alles wat zich heeft vastgezet in het lichaam weer stromen. De klanken en frequenties van mijn schalen zorgen voor harmonie in alle cellen, waardoor je in een diepe ontspanning komt. Naast genieten herstelt door deze beweging het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Blokkades kunnen zichzelf opheffen en het natuurlijke mechanisme van het lichaam wordt geactiveerd om vermoeidheid en stress te verwerken. Er komt energie vrij die zuivert en vitaliseert. Creativiteit en levensvreugde gaan weer stromen. De chakra’s zuiveren zich en gaan weer stromen. Wil je meer aandacht voor je chakra’s, dan raad ik je ook de chakramassage aan.
Binnen een veranderingsproces naar een gezond en fit leven kan klankschaalmassage een mooie ondersteuning bieden.

Klankschaalmassage met de schalen op het lichaam is af te raden bij:

  • heftige verkoudheid met hoesten
  • zwangerschap
  • epilepsie, trombose, zware psychische stoornissen, reuma, pacemaker
  • burn-out (de vermoeidheid die dan los komt, kan te heftig zijn voor dat moment)

60 minuten € 70,00