Klassieke ontspanningsmassage met gezichtsguasha

De klassieke ontspanningsmassage is de meest gekozen massage. Deze massage richt zich ook op de spieren. Door basisgrepen zoals strijken (effleurages), kneden (petrissages), drukken en schudden oefen ik invloed uit op de spieren. Deze holistische massage geeft je na afloop een heerlijk relaxed gevoel. Ik hoor vaak de reactie “ik voel me herboren” of “ik ben helemaal verkwikt”. We zijn soms vergeten hoe goed een ontspannen lichaam en geest voelt.

Ook bij deze massage zet ik in overleg cupping, guasha, bamboestok en Permsal Aloë Vera Magnesiumgel met de infraroodband in ter ondersteuning van een weldadige werking. Bij deze klassieke ontspanningsmassage van je hele lichaam ontvang je ook een (guasha) gezichtsmassage. Deze massage met guashastenen bevordert de aanmaak van collageen en afvoer afvalstoffen. Feel the glow.

Heb je bepaalde klachten, die door een massage kunnen verergeren (contra-indicatie) vraag dan eerst toestemming aan jouw behandelend arts. Er is wellicht meer mogelijk dan je denkt. In de intake bij de anamnese stel ik vragen, waarna ik kan besluiten of het verantwoord is dat ik de massage geef.

Wanneer kan deze massage niet (contra-indicatie)?

  • in de eerste 3 maanden van de zwangerschap of kans op zwangerschap
  • bij het geven van borstvoeding
  • hartaandoeningen
  • behandeltraject kanker
  • bij een niet intacte huid
  • gebruik van bloedverdunners
  • gebruik van botox en filters
  • tere huid en/of besmettelijke huidziekten

(guasha) gezichtsmassage

60 minuten
90 minuten (meest gekozen)
120 minuten