Wie is Petra?

Al vanaf mijn tienertijd geniet ik van een dagje sauna en daar heb ik ook kennis gemaakt met massages en klankschalen. Ik ben een liefhebber om mezelf te laten masseren. Mijn masseuse en voetreflexologe helpen mij om mijn energetische energie hoog te houden. En als ik ontspannen ben, kan ik dat doorgeven aan mijn klanten. Bij de eerste klanken van de klankschalen kan ik al in slaap vallen. Voor mij een geweldige manier van ontspannen. Daarnaast ben ik ook graag buiten in de natuur. Ik beweeg graag in de groep van FitWalk, met wie ik samenwerk.

Het leek me altijd al heerlijk om mensen op deze manier te kunnen ondersteunen. En vanaf november 2019 is het voor mij werkelijkheid geworden, dat ik dit ook kan doen. Ik zorg voor balans en evenwicht met diverse massages, waarbij ik naast essentiële olie ook klankschalen en drukpunten gebruik. Voor bedrijven in Gorinchem verzorg ik stoelmassages (zowel over kleding als met warme olie). Ik kom dan op de fiets met mijn bagagekar. De duurzame stoelmasseur.

Het is belangrijk goed voor jezelf te zorgen om lichamelijk en energetisch weer in evenwicht te komen. Ik wil je daarbij helpen met één van mijn massages. Je bent van harte welkom.