kom in evenwicht met diverse massages en essentiële olie en klankschalen en drukpunten

Wie is Petra?

Al vanaf mijn tienertijd geniet ik van een dagje sauna en daar heb ik ook kennis gemaakt met massages en klankschalen. Ik ben een liefhebber om mezelf te laten masseren. Bij de eerste klanken van de klankschalen kan ik al in slaap vallen. Voor mij een geweldige manier van ontspannen. Daarnaast ben ik ook graag buiten in de natuur en dus kies ik bij voorkeur een sauna met een buitentuin en veel voorzieningen buiten. Om zelf in evenwicht te blijven ga ik regelmatig ook naar een voetreflexologe. Zij helpt mij om mijn eigen energetische energie hoog te houden. Het leek me altijd al heerlijk om mensen op deze manier te kunnen ondersteunen. En vanaf november 2019 is het voor mij werkelijkheid geworden, dat ik dit ook kan doen. Ik zorg voor balans en evenwicht met diverse massages, waarbij ik naast essentiële olie ook klankschalen en drukpunten gebruik. Het is belangrijk goed voor jezelf te zorgen om lichamelijk en energetisch weer in evenwicht te komen. Ik wil je daarbij helpen met één van mijn massages. Je bent van harte welkom.