Kuur guasha gezichtsmassage: Feel the glow

Guasha – een diepreinigende behandeling voor lichaam en geest – massage van nek, gezicht en hoofd

De guasha gezichtsmassage met guashastenen bevordert de aanmaak van collageen en afvoer afvalstoffen. Feel the glow.
Guasha massage stimuleert de doorbloeding van de spieren en huid. Het doel van Guasha is om opgeslagen afvalstoffen waar het niet hoort, te verwijderen en een betere energiestroom en bloeddoorstroming te verkrijgen. Ook heeft dit een effect op de meridianen. Meridianen zijn als het ware de energiekanalen in het lichaam, waardoor de levensenergie stroomt. Blokkades hierin kunnen worden verholpen door Shiatsu, Acupunctuuur, Tuina, Cupping en Guasha. Na een behandeling voel je je weer fris, helder en energiek. Je energie stroomt weer vrijuit.

Guasha is een hele directe manier om het lichaam preventief te onderhouden. Het versterkt de bloed-, lymfe- en energiedoorstroming, waardoor er meer vitaliteit ontstaat. Het lymfesysteem neemt afvalstoffen op, voert deze af en zorgt zo voor de inwendige reiniging. Ook zorgt het lymfesysteem voor het afweermechanisme. Door een Guasha massage versterk je dus ook het afweersysteem. Guasha trekt afvalstoffen naar het huidoppervlak, waardoor het lichaam die afvalstoffen gemakkelijker kan afvoeren.
Klanten ervaren vaak diepe warmte en een tintelend gevoel; the glow. De behandeling eindigt altijd met een zachte, ontspannende massage van het hoofd.

Wanneer kan deze massage niet (contra-indicatie)?

  • in de eerste 3 maanden van de zwangerschap of kans op zwangerschap
  • bij het geven van borstvoeding
  • hartaandoeningen
  • behandeltraject kanker
  • bij een niet intacte huid
  • gebruik van bloedverdunners
  • gebruik van botox en filters
  • bij tere huid en/of besmettelijke huidziekten

40 minuten
Kuur 3x 40 minuten (meest gekozen)

Jade steen voor Guasha behandeling

De behandeling (40 minuten):
Je gezicht wordt gereinigd en gevoed met de natuurlijke lijn van Ka Skin Formular. Dan start ik met een manuele lymfedrainage, zodat de afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Na het serum geniet je van een ontspannende gezichtsmassage met guasha (edel) stenen. Deze massage stimuleert de doorbloeding en versterkt de aanmaak van collageen in je gezicht. Bovendien verwijdert het de afvalstoffen. Een natuurlijke manier om je huid stralend en jong te houden. Deze behandeling wordt afgesloten met een hoofdmassage. En je huid wordt verzorgd met een gezichtscrème van Ka.

De kuur:

3 Guasha gezichtsmassages van 40 minuten. De Guasha gezichtsmassage is een toppertje en zeer geliefd. Vind jij dat ook? Kies dan deze kuur en boek 3 afspraken voor een aantrekkelijke prijs. Minimaal 1 week tussen de afspraken.