Klassieke ontspanningsmassage

 

De klassieke ontspanningsmassage is de meest gekozen massage. Deze massage richt zich naast diepe ontspanning ook op de spieren. Door basisgrepen zoals strijken, kneden, drukken en schudden oefen ik invloed uit op de spieren. Om de spieren te ontspannen gebruik ik het anti stress mineraal Magnesium in de vorm van verwarmde Magnesium gel met Aloe Vera op je huid. Ook bij deze massage zet ik in overleg cupping, guasha, bamboestokken en de Magnesium met infraroodwarmte in ter ondersteuning van een weldadige werking.

Kies je voor 90 minuten dan draai je na een uur om op je rug en ervaar je een verzorgende gezichtsbehandeling en hoofdmassage. Ik gebruik de natuurlijke producten van Ka Skin Formular. Deze zijn ook voor thuisgebruik bij mij te koop.

Deze holistische massage geeft je na afloop een heerlijk relaxed gevoel. Ik hoor vaak de reactie “ik voel me herboren” of “ik ben helemaal verkwikt”. We zijn soms vergeten hoe goed een ontspannen lichaam en geest voelt.

 

Deze klassieke ontspanningsmassage is goed in te zetten bij:

 • Stress
 • Vermoeidheid
 • Slapeloosheid
 • Rugklachten
 • Pijnlijke gewrichten
 • Spanning in nek en schouder
 • Hoofdpijn
 • RSI
 • Onrustige mind

Heb je bepaalde klachten, die door een massage kunnen verergeren (contra-indicatie) vraag dan eerst toestemming aan jouw behandelend arts. Er is wellicht meer mogelijk dan je denkt. In de intake bij de anamnese stel ik vragen, waarna ik kan besluiten of het verantwoord is dat ik de massage geef.

Wanneer kan deze massage niet (contra-indicatie)?

 • in de eerste 3 maanden van de zwangerschap of als je zwanger probeert te worden
 • bij hartaandoeningen
 • bij behandeltraject kanker
 • bij te hoge bloeddruk
 • als je ontstekingen hebt
 • bij onbekende pijn
 • bij infectieziekten
 • bij tere huid en/of besmettelijke huidziekten

60 minuten 

90 minuten (meest gekozen)

120 minuten