Symphony of the Cells

Een massage op basis van een of indien nodig meerdere protocollen van Truman Boyd met veel verschillende (9) oliën, die je op dat moment ondersteunend nodig hebt.

Ons hele lichaam is in balans. Alles werkt met elkaar samen als een goed klinkende symfonie. Met een moeilijk woord ook wel homeostase genoemd. Als het even wat minder gaat, hebben we ons zelfherstellend vermogen om de balans weer terug te brengen.
Als het goed is tenminste!
Helaas is ons lichaam tegenwoordig niet vitaal genoeg meer om dit zonder hulp te kunnen. Stress, in de breedste zin des woords, is hiervan de grootste boosdoener.
Symphony of the Cells (SOC) is een uniek werkend protocol, dat helpt de homeostase te herstellen. Ontwikkeld door Boyd Truman, één van de topmensen van dōTERRA bij wie ik de training heb gevolgd in de Vondelkerk te Amsterdam. Bij een SOC-behandeling worden essentiële oliën volgens een bepaald protocol in een vaste volgorde aangebracht op de rug en de voeten. Iedere olie heeft zijn eigen werking en functie voor en in ons lichaam.. Na de meeste protocollen melden cliënten, dat zij zich als herboren voelen. Het brengt ze weer volledig in balans.

Hoe gaat een Symphony of the Cells in zijn werk?

In de meeste gevallen wordt een behandeling 2 of 3x om de drie dagen uitgevoerd in een week. Er kan gekozen worden voor één protocol, maar soms zijn er meer nodig. In de meeste gevallen is één week behandelen (1 of 2 massages met 3 dagen rust ertussen) genoeg om het juiste effect te behalen. In andere gevallen is een derde massage nodig, totdat de gewenste resultaten zijn bereikt. Als er nog een protocol nodig is, dan houden we ongeveer twee à drie weken rust.
Welk protocol voor jou het beste werkt, bepalen we aan de hand van jouw vragen en symptomen of met de biotensor.
Hou altijd rekening met ontgiftingsverschijnselen (zoals moeheid, misselijk, verergering van klachten).
Bij de Symphony of the Cells werk ik langs de ruggenwervel en gebruik ik diverse effleurages. Er zijn inmiddels 18 protocollen die voor verschillende doeleinden worden ingezet. Enkele protocollen zijn het Forgive Protocol, Cardiovasculair Protocol, Hormoon Balans Protocol, Neurologisch Protocol en het Solar Protocol.

 

60 minuten € 65,00