Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassages | in evenwicht met Petra

Wilt u zich gelukkig en vitaal voelen? Wilt u weten hoe u gezond kunt eten? Wilt u genieten van een aandachtsvolle massage? Kom dan nu in beweging en maak een afspraak. Kennismaken is gratis.

Ik wil u helpen als Trainer Hormoonfactor en Beweegcoach om u bewuste keuzes te laten maken op het gebied van voeding & bewegen en ontspanning. Door uw lichaam te voeden in plaats van te vullen, komen uw hormonen weer in evenwicht. U voelt zich gezonder en energieker. Uw ogen gaan stralen, klachten verdwijnen en u slaapt beter. U leert voor uzelf te zorgen voor een levenslang profijt.  

In mijn praktijk aan de Stephensonweg 14 te Gorinchem werk ik met veel persoonlijke aandacht. Bij mij bent u altijd een very important person. Iedereen krijgt een VIP-behandeling op maat. U krijgt meer energie om de touwtjes zelf in handen te nemen voor uw mooiste leven. Ook bij het basispakket kunt u dit verwachten.

Kiest u voor het V.I.P.-pakket dan krijgt u hulp bij ontspanning en vermindering van chronische stress. U mag zelf twee heerlijke massages uitkiezen, waarbij ik u graag adviseer.

 

Afspraak boeken | In evenwicht met Petra

 

Komt u voor een ontspanningsmassage dan bent u aan het juiste adres. Ik ben opgeleid als Wereldmasseur en heb keuze uit diverse ontspanningsmassages. Ik gebruik de heerlijkste (verwarmde) massagetafel, de beste massagestoel, goede kwaliteit klankschalen en 100% kwalitatief uitstekende essentiële oliën om u met zorg te omringen. U bent uniek en u wilt graag ontvangen wat u op dat moment nodig hebt en verdient. U bent alle aandacht waard om uw mooiste leven te kunnen leiden. Ik wil u daarbij graag helpen in mijn sfeervol ingerichte praktijk. Ik heet u met plezier welkom om (weer of meer) in evenwicht te komen.
U krijgt altijd 20 % korting op uw eerste massage.

 

Inschrijfknop | In evenwicht met Petra

 

"Een bijzonder vriendelijke dame die je in de juiste balans weet te krijgen met haar persoonlijke adviezen en heerlijk ontspannende massage en klankschalen!"
Hans Bouman

"Bij Petra heb ik een heerlijke massage gehad volgens de Aroma Touch techniek met heerlijk ruikende essentiële oliën. De sfeer in haar praktijkruimte is heel ontspannen en er staat rustgevende muziek op. De geuren, de zachte massage en de fijne sfeer zorgen dat ik me goed kon ontspannen. Een aanrader!"

Jolanda Hulshof

"De klankschaalmassage is een echte aanrader! Petra zorgt voor een hele fijne ontspannen sfeer. De trillingen van de schalen werken nog lang na. Heel fijn!"

Louise Smit