Verleng je massage

Scrub van rug en achterkant benen

Geniet na je massage van deze heerlijke body scrub met sheabutter, plantaardige olie en suiker. Verwijdert op milde wijze dode huidcellen en heeft een diepe verzorgende werking. Je zult versteld staan van het mooie gladde en soepel huidgevoel na een behandeling. Ik breng de scrub aan op je huid (rug en daarna de benen) met schubbende bewegingen. Na enkele minuten vervolg ik de scrubbehandeling met vochtige handen. Door het water lost de suiker op en blijft de boter en olie achter op de huid .Wat nog aan scrub over is, verwijder ik met warm water en een washand. Ik sluit af met een warme handdoek. Gun jezelf deze heerlijke luxe.
Keuze uit:

  • Chocolade
  • Lavendel
  • Magnesium

20 minuten € 20,00

Magnesium-boost

We starten met een Magnesium voetenbad en een Magnesium scrub. Tijdens je massage gebruik ik Magnesium massageolie of -gel van Permsal, die ik op je (onder) rug masseer zodat dit met de infrarood-band goed kan inwerken. Voor de sporters, tuinierders en iedereen die de benen extra belast ook op de benen. Helemaal relaxed ga jij naar huis.

 15 minuten € 20,00

Body Pakking Lavendel inclusief Indiase hoofdmassage

Na je massage krijg je een zachte en extra voedende Body Pakking met shea butter en zeewierextract met de rustgevende geur van lavendel op je rug en armen. De massagestoel wordt verwarmd en je krijgt over de pakkingsfolie een infrarood buik-rugband. Door de infraroodwarmte kan de lavendel body pakking goed opgenomen worden via je huid. Je ligt 20 minuten in deze body pakking en onderwijl geniet je van een Indiase hoofdmassage. De body pakking wordt met warme doeken afgenomen. Na je glas water ga jij volledig ontspannen als herboren naar huis. 

Keuze uit:

  • Lavendel
  • Magnesium
  • Rozen-Honing
30 minuten € 29,00

Indiase gezichts- en hoofdmassage

Na je massage krijg je terwijl je op je rug ligt een Indiase hoofdmassage en gezichtsmassage met warme olie. Na de hoofdmassage eindig ik met een warme doek om je gezicht. Na je glas water ga jij volledig ontspannen als herboren naar huis.

 30 minuten € 25,00

Chinese onderbeen- en voetmassage

Na je massage ga je liggen op de rug voor een Chinese onderbeen- en voetmassage met verwarmde massage-olie verrijkt met essentiële olie. Een heerlijke afsluiting.

30 minuten € 25,00

Gezichtsverzorging en hoofdmassage

Je gezicht wordt gereinigd en gevoed met een serum. Daarna een Chi rozenmasker met Bulgaars rozenwater. Terwijl dat inwerkt, geniet je van een hoofdmassage. Na het masker wordt je huid verzorgd met Alka gezichtscrème.

20 minuten € 25,00

Cadeaubon

 

Geef of vraag eens een massage kado

Je kunt bij mij een cadeaubon aanschaffen. Je kiest en betaalt het bedrag dat je cadeau wilt geven. Ik pak het leuk voor je in en op afspraak op te halen.

Petra is kundig, weet veel. Je komt binnen in de praktijk, er heerst een hele rustige sfeer. Petra heeft echt passie voor haar vak. Bied een luisterend oor. En wat was de ontspannende massage met als afloop de klankschalen heerlijk. ‘s Avonds rook ik de geur van de heerlijke essentiële oliën nog steeds. Dit gaf soort rust. De volgende dag merkte ik, dat de massage toch iets in beweging had gezet, waardoor ik nog bewuster van mijzelf was! Zeker een aanrader. En zo fijn de behandeltafel. Alles is mogelijk om maar ontspannen de massage in te gaan.

Petra Kalkhoven-Heij