Verwenarrangement All you need is Hammam

Heb je zin om van top tot teen verwend te worden en helemaal te ontspannen ?
Kies dan voor deze heerlijke hammam wellness.

We starten met een Magnesium voetenbad en wat lekkers te drinken. Ben je nieuw bij mij dan doen we meteen de intake.
Daarna krijgen je voeten een magnesium scrubbehandeling. Magnesium wordt goed opgenomen via je huid en helpt je te ontspannen.

Je mag gaan liggen op de massagetafel voor de hammammassage. Om nog meer in de ontspanning te komen, gebruik ik een airspray met rozengeur. Om je goed warm te houden, zet ik de infraroodlampen aan. Met warme handdoeken open ik je poriën. Door de scrubbehandeling worden dode huidcellen verwijderd. Ik gebruik een Kese (scrubhandschoen) en scrubzout. Dan volgt de zeepzakmassage met olijfzeep. Hiermee wordt je huid gereinigd en gemasseerd. Klaar voor de rasulpakking op je rug. Terwijl de reinigende rasul inwerkt ontvang jij een ontspannende massage van je benen en voeten. Na het verwijderen van de rasulpakking kun je genieten van een ontspanningsmassage van je rug, schouders en nek met warme rozenolie. Ter afsluiting verzorg ik je huid met een heerlijk geurende bodycream. Je mag omdraaien en op je rug gaan liggen.

Wellicht wil je voor het laatste deel eerst nog even wat drinken en naar de wc. Dat kan uiteraard. De badjas hangt voor je klaar. We gaan verder met de hammammassage. Opnieuw is de volgorde warme handdoeken, scrub, zeepmassage en rasulpakking van je buik. Terwijl de pakking inwerkt, ontvang je een ontspannende gezichts- en hoofdmassage. We eindigen met de warme rozenoliemassage van je buik, armen, handen, benen en voeten. Je huid wordt verzorgd met een heerlijk geurende bodycream. Je voeten worden ook goed verzorgd met Gehwol voetencrème.

Om weer te aarden gebruik ik de Chi airspray earthing. En krijg je na afloop Alka kruidenthee met Turks fruit.

Na deze Hammam Wellness voel jij je helemaal schoon van binnen en buiten, ontspannen en voldaan. Inclusief een rozenzeep voor thuis.

Hammam is een traditioneel Oosters reinigingsritueel voor lichaam en geest.