Voetmassage

Tijdens een korte intake of even bijpraten zit jij met je voeten in het warme Magnesium voetbad met basaltstenen en edelstenen, terwijl je zit in de stoel terwijl je geniet van je glas thee of koffie.

Na het Magnesium voetbad scrub en was ik jouw voeten. Terwijl je comfortabel ligt op de massagetafel ga ik je onderbenen en voeten masseren met een basisolie en essentiële olie, die jou op dat moment ondersteuning biedt. Je kunt ook bij deze massage de magnesium boost als extra bij boeken. Dan gebruik ik na de Magnesium scrub eerst van Permsal de sportolie en massagegel met Aloë Vera, voordat ik masseer met de basisolie en essentiële olie.

Ter afsluiting kun je ervoor kiezen om een klankschaal op je voeten te voelen, terwijl ik deze aansla. Dit is bij de prijs inbegrepen en zeker het proberen waard. Of kies voor een heerlijke pakking van buik en rug en nog een Indiase hoofdmassage als heerlijke afsluiting.

Heerlijk om extra bij te boeken:

  • bodypakking Magnesium met Indiase hoofdmassage (zonder olie in het haar)

Na je massage krijg je een Body Pakking met Magnesium gel (met Aloë Vera) op je rug, buik en armen. De massagestoel wordt verwarmd en je krijgt over de pakkingsfolie een infrarood rug-buikband. Door de infraroodwarmte kan de magnesium goed opgenomen worden via je huid. Je ligt 20 minuten in deze pakking en onderwijl geniet je van een Indiase hoofdmassage. De magnesium pakking wordt met warme doeken afgenomen. Na je glas water ga jij volledig ontspannen en vol energie naar huis.

  • bodypakking Lavendel of Rozen/honing met Indiase hoofdmassage (zonder olie in het haar)

Na je massage krijg je een zachte en extra voedende Body Pakking met shea butter en zeewierextract met de rustgevende geur van lavendel op je rug, buik en armen. De massagestoel wordt verwarmd en je krijgt over de pakkingsfolie een infrarood buik-rugband. Door de infraroodwarmte kan de lavendel body pakking goed opgenomen worden via je huid. Je ligt 20 minuten in deze body pakking en onderwijl geniet je van een Indiase hoofdmassage. De body pakking wordt met warme doeken afgenomen. Na je glas water ga jij volledig ontspannen als herboren naar huis.

 

 45 minuten € 40,00

 

Afspraak boeken

Voetmassage | Onspanningsmassage Gorinchem