All you need is wellness

Heb je zin om van top tot teen verwend te worden en helemaal te ontspannen ?

Kies dan voor deze heerlijke wellness. Ruim 2 uur massage en een heerlijk gezichtsmasker.

We starten met een Magnesium voetenbad en wat lekkers te drinken. Ben je nieuw bij mij dan doen we meteen de intake.

Daarna krijgen je voeten een magnesium scrubbehandeling. Magnesium wordt goed opgenomen via je huid en helpt je te ontspannen.

Je mag gaan liggen op de massagetafel voor een ontspanningsmassage van de achterkant van je lichaam. Heerlijk met etherische olie in de verwarmde massage-olie. Na ongeveer een uur massage (en veel warme handdoekjes later) mag je op je rug gaan liggen.

Wellicht wil je voor het laatste deel eerst nog even wat drinken en naar de wc. Dat kan uiteraard. De badjas hangt voor je klaar. We gaan verder met je gezicht: na het reinigen krijg je een verzorgend serum onder je gezichtsmasker. Terwijl dat inwerkt, geniet jij van een hoofdmassage (gezicht, oren en hoofd). Na het gezichtsmasker wordt je huid gevoed met opnieuw serum en een verzorgende gezichtscreme. Een  lavendel slaapmasker op je ogen helpt je om je aandacht bij het voelen te houden. Je armen en handen worden gemasseerd. Als jij dat wilt, masseer ik ook je buik. We eindigen met een onderbeen- en voetmassage.

Na deze Wellness voel jij je helemaal ontspannen en voldaan. Na afloop kun je rustig bijkomen met drinken en wat lekkers.
Inclusief doosje Alka thee om thuis na te genieten.

2.5 uur Wellness